Zakelijk

M.C. Elektrotechniek verzorgd ook alle elektra en data werkzaamheden voor Kempeneers B.V. met betrekking tot nieuwbouw, renovatie en diverse aanpassingen aan woningen.

Voor bedrijvenpark Hoog 16 Hoven onderhoudt M.C. Elektrotechniek de elektrische installatie van de diverse bedrijfspanden. Tevens verricht M.C. Elektrotechniek ook elektrotechnische werkzaamheden voor diverse bedrijven die hier zijn gevestigd.

Na een NEN 3140 keuring worden de bedrijfspanden weer in orde gemaakt volgens de geldende regels. M.C. Elektrotechniek geeft ook advies voor het vervangen van de verlichting door duurzame led verlichting of aanpassen/verbeteren van de elektrische installatie.

Synergy Food is een productiebedrijf voor geblancheerde amandelen en abrikozenpitten. M.C. Elektrotechniek verricht hier 24/7 onderhoudswerkzaamheden aan de modernste machines. Hierbij wordt de elektrische installatie up to date gehouden en het proces gewaarborgd. Voor storingen of aanpassingen aan machines of de elektrische installatie in de productieruimtes, wordt in overleg met de klant naar oplossingen gezocht.